Bli funksjonær i F&S

Over en halv million mennesker trener på Friskis&Svettis! Vil du bli funksjonær og bidra til å spre den gode treningsopplevelsen?

 Friskis&Svettis 

Som vert i Friskis&Svettis kommer du inn i et miljø fullt av engasjerte og positive mennesker som brenner for lystbetont og morsom trening, og som trives i et avslappet treningsmiljø uten krav til prestasjoner. Hos Friskis&Svettis er alle velkomne. Alle trener utifra egne forutsetninger, og vi strever hele tiden etter å tilby treningsformer som passer så mange som mulig.

Verten er som regel mosjonistenes første møte med Friskis&Svettis, derfor legger vi stor vekt på at verten skal være serviceinnstilt, gi et positivt og godt inntrykk. Å være oppdatert og forberedt er et absolutt krav for å fungere som en god Friskis&Svettis-vert. Lederen og vertene har i fellesskap ansvar for et godt samarbeid og god stemning rundt treningen.

Alle verter skal gjennomgå et vertekurs som vanligvis holdes ved oppstart av en ny tremin. Her gjennomgås bl.a Friskis&Svettis ide og virksomhet, vertens oppgaver, salgsrutiner osv.

Er du interessert i å høre mer om hva det innebærer å være vert hos oss i Friskis&Svettis Drammen send oss en mail drammen@friskissvettis.no

  

 

 

 

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #64